Σχετικά με

Το theatrikiopa.eu είναι ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην παροχή πληροφοριών σχετικά με τη δράση και τη λειτουργία της Θεατρικής Ομάδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τους λάτρεις του θεάτρου να βρίσκουν και να παρακολουθούν τις παραστάσεις μας, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες για τις επερχόμενες παραγωγές μας!

Κατανοούμε ότι το θέατρο αποτελεί σημαντικό κομμάτι του πολιτιστικού ιστού της Ελλάδας και προσπαθούμε να στηρίξουμε και να προωθήσουμε τις τέχνες στη χώρα μας. Ο ιστότοπός μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία παραστάσεων, από κλασικά ελληνικά έργα έως σύγχρονες παραγωγές, και ενημερώνουμε συνεχώς τη βάση δεδομένων μας με νέες εκδηλώσεις.

Υπάχρει επίσης ενημερωτικό δελτίο, από το οποίο οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις και νέα για επερχόμενες εκδηλώσεις.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους χρήστες μας μια εξαιρετική εμπειρία και πάντα αναζητούμε τρόπους για να βελτιώσουμε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας. Χαιρετίζουμε οποιαδήποτε σχόλια ή προτάσεις έχετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@theatrikiopa.eu.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το theatrikiopa.eu και ελπίζουμε να απολαύσετε τις παραστάσεις!