Τσίρκο Δίχως Όνομα

tsirko

Καλωσήρθατε στο τσίρκο μας! Αυτό το τσίρκο δεν είναι σαν όλα τα άλλα που έχετε δει! Δεν έχει ζώα, τρικς και ακροβατικά. Μόνο παλιάτσους. Παλιάτσους που πάνε από τόπο σε τόπο με τις αποσκευές τους γεμάτες αναμνήσεις, συναισθήματα, πάθη και πόθους… Απόψε, ήρθαν και στην περιοχή σας με ένα σκοπό.. να σας πουν μια ιστορία. Ή μάλλον να σας θυμίσουν μια γνωστή ιστορία, την ιστορία αυτού του τόπου, τη δική μας ιστορία.

Μην τους αντισταθείτε και μην τους κατακρίνετε γιατί μπορεί τελικά να είστε κι εσείς μέρος αυτής της ιστορίας, να είστε κι εσείς ένας από αυτούς… Γι’ αυτή και μόνο τη νύχτα, αφεθείτε σε ένα αλλιώτικο ταξίδι στο χρόνο…

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις, είναι πέρα ως πέρα αληθινή!

Mία παράσταση βασισμένη στο έργο του Ι.Καμπανέλλη “Το μεγάλο μας τσίρκο”, με συρραφή κομματιών από τα έργα των Φ. Ντοστογιέφσκι “Το όνειρο ενός γελοίου ανθρώπου” και Μπ.Μπρεχτ “Αυτός που λέει ναι/Αυτός που λέει όχι” και παραγωγή πρωτότυπου κειμένου.

4 με 7 και 11 με 13 Μαΐου 2015
Θέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών 21:00

Είσοδος Ελεύθερη

Ερμηνεύουν οι
Αντώνης Σ., Αντώνης Φρ., Άρης Γ., Βασίλης Ευρ., Γιώργος Δρ., Γιώργος Κ., Δήμητρα Σ., Ιωάννα Χ., Λούση Χ., Μαρίνα Αδ., Μιχάλης Β., Παντελής Π., Χριστίνα Λ.

Συντελεστές
Διασκευή/Σκηνοθεσία: Θεοδοσία Βασιλείου
Μουσική Επιμέλεια/Video Art: Ξένια Τσιλοχρήστου
Μακιγιάζ/Κοστούμια: Φώτης Γαλάνης
Επιμέλεια Φωτισμού: Φώτης Γαλάνης, Θεοδοσία Βασιλείου
Γραφιστική Επιμέλεια: Στέλιος Πάσσος


Ευχαριστούμε πολύ το κοινό που παρευρέθηκε.
Σας περιμένουμε στις επόμενες παραστάσεις μας!